Légkondícionálók karbantartása:

Cégünk szakemberei által végzett rendszeres klíma és légtechnika karbantartás több éves tapasztalat alapján 30-40 %-kal megnöveli a berendezések élettartamát és 60-70 %-kal csökkenti a javítás díjköltségeit.

Nagymértékben nő az üzembiztonság és legtöbb esetben megelőzhető a váratlan hibák kialakulása. A karbantartás tevékenységét végző szakembereink a beszabályozási és beállítási értékek rögzítésével optimalizálják a klíma készülék üzemét, kiértékelik az üzemelési tapasztalatokat. Minden esetben felhívják az üzemeltető figyelmét a berendezések rendellenességeire, a várható meghibásodásokra, a szükséges átalakításokra és ezt írásban, munkalapon regisztrálják.

A rendszeres szerződés szerinti karbantartás ütemterv szerinti végzését biztosítjuk,amelynek időpontjáról előzőleg értesítjük a megrendelőt. Légkondícionáló karbantartás keretében felmerülő hibajavításoknál csak a beépített anyag kerül felszámolásra. Cégünk a szerződött partnerei számára minden esetben elsőbbséget biztosít mind a soron következő karbantartás, mind a rendkívüli javítások elvégzésére. Alkatrészeket és egyéb eszközöket elsősorban a szerződött partnereink számára tartunk raktáron. Ha a meghibásodás a karbantartás utáni 1 héten belül jelentkezik, nem számolunk fel munkadíjat, ezzel is garanciát vállalva az általunk végzett karbantartási munka minőségére.

Karbantartási szerződés kötése esetén cégünk vállalja az általa karbantartott berendezések folyamatos üzemét. Amennyiben a meghibásodást, a kiszállást követően azonnal, vagy 24 órán belül nem lehet megjavítani, értesíti az üzemeltetőt a javítás várható időtartamáról. Amennyiben ez az időtartam előreláthatóan a 72 órát meghaladja intézkedik a tartalék berendezés haladéktalan beépítéséről.

A kiszállási időt a megrendelő igénye szerint 6 illetve 12 órán belül tudjuk biztosítani, továbbá24 órás hétvégi ügyeletet tartunk. Mivel cégünk szigetszentmiklósi központú, ezért a település vonzáskörzetében kilométer díjat külön nem számolunk fel.

Javaslatunk a karbantartásra a gyári gépkönyvekben előírt üzemóránkénti szükséges ellenőrzés. Hosszú évek gyakorlati tapasztalata azt mutatja, hogy a kiemelt technológiai követelmények állandó készenléti szervizt igényelnek. Amennyiben erre igény mutatkozik a megrendelő részéről, úgy állandó készenléti szerelőpárt tudunk biztosítani. Az esetleges azonnali hibaelhárítást elősegítendő a berendezések karbantartási anyagszükségletét, a gyári gépkönyv szerint kívánjuk raktáron tartani.

Kapcsolat

Kapcsolat

Tel:. +36 20 849 5847
H -P: 09:00-17:00-ig
E-mail: szigetklimakft(kukac)gmail.com

Helyszín

Helyszín

2310, Szigetszentmiklós, Rév u. 11/1

Facebook

Facebook

Kövess minket a faceen!
Tekintsd meg referenciáinkat!

Download Freewww.bigtheme.net/joomla Joomla Templates Responsive