Sinclaire logo
Oldalfali klímakészülék
CONSOLE Sorozat

A konzolos egységeket a fali egységekhez hasonlóan egy falra lehet szerelni, vagy pedig, a hagyományos fűtőtestekhez hasonlóan, a padlóra. Az egységek kivitelezése lehetővé teszi a levegő két irányban történő kivezetését hűtés/fűtés üzemmódban, ami hozzájárul a működés optimalizálásához. A WiFi modul és egyhetes időzítő opcionális tartozékok, és lehetővé teszik az egységek kényelmes, komfortos vezérlését. Ezenkívül ezek az egységek valamennyi, a fali egységekre jellemző standard funkcióval is rendelkeznek.

SPECTRUM PLUS Sorozat

A SPECTRUM PLUS sorozat egyedülálló kivitelezésével hívja fel magára a figyelmet. Természetes a csendes üzemelés és a WiFi modul az alapértelmezett összeállításban.  Ezek az egységek többek között kétfokozatú kompresszorral rendelkeznek, és lehetővé teszik a fűtést egészen -30°C külső hőmérsékletig. Emellett az egységek környezetbarát R32 hűtőközeget használnak, amely jelentősen csökkenti a berendezés negatív hatását a környezetre. A Soft start funkciónak köszönhetően nem terhelik meg az elektromos hálózatot a bekapcsolásnál.

SPECTRUM Sorozat

A SPECTRUM sorozat egyedülálló kivitelezésével hívja fel magára a figyelmet. Természetes a csendes üzemelés és a WiFi modul az alapértelmezett összeállításban. Emellett környezetbarát R32 hűtőközeget használ, amely jelentősen csökkenti a berendezés negatív hatását a környezetre. A Soft start funkciónak köszönhetően nem terheli meg az elektromos hálózatot a bekapcsolásnál. A SPECTRUM egységeket két színben szállítjuk – feketében és fehérben, így a felhasználó tetszés szerint ki tudja választani az igényeinek megfelelő dizájnt.

FOCUS PLUS sorozat

Az innovatív FOCUS PLUS sorozat környezetbarát, alacsony globális felmelegedési potenciállal (GWP) rendelkező R32 hűtőközeget használ, és elegáns dizájn, valamint rejtett LED kijelző jellemzi. A sorozat valamennyi képviselője WiFi modullal rendelkezik; ez lehetővé teszi a kényelmes vezérlést az okostelefonról. Jellemzői: nagyobb hatékonyság, hét ventilátorsebesség, és egy új távvezérlő.

VISION Sorozat

A VISION kiváló választás azoknak, akik értékelik az egység okostelefonnal történő vezérlését WiFi-n keresztül. A kiáramló levegő jobb minősége érdekében ez a sorozat negatív ionokgenerátorral és egészségügyi szűrőkkel rendelkezik, ráadásul környezetkímélő R32 hűtőközeget alkalmaz, amely jelentősen csökkenti a környezeti hatást.

RAY Sorozat

A RAY alapsorozat elfogadható áron kínál megoldást otthona klimatizására. A hőmérséklet komfortos szabályozását az „I FEEL“ funkció biztosítja. Az R32 környezetbarát hűtőközegnek köszönhetően jelentősen csökken a környezeti hatás.

HIGH POWER MULTI SYSTEM Sorozat
Konzolos egységek

Fűtőtest pozícióban való szerelésre  DC inverteres konzolos egységeinket ajánljuk. Ideális klimatizációt biztosítanak olyan irodákban, ahol gyors hűtésre van szükség, alacsony zajszint mellett. Természetes a készülékek autorestart funkciója és a vezérlés standard távirányítóval. A konzolos beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Csatornás egységek

A DV modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és nagyobb helységek klimatizálására. A nagy teljesítmény bebiztosítja a levegő áramlását a legtávolabbi sarkakba is. A készülékek egy kényelmes vezérlővel szabályozhatók. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata,és a készülékek autorestart funkciója. A csatornás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Mennyezeti / PARAPET Klíma

Olyan helységekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, a DC sorozatot képviselő  inverteres mennyezeti/parapet beltéri egységeket ajánljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falon és a mennyezeten elegendő üres hely van. Függőleges pozícióban, a fűtőtestekhez hasonlóan is felszerelhetők. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata,és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard távirányítóval, vagy egy kényelmes fali vezérlővel vezérelhetők. A mennyezeti/parapet beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy különálló termék.

Kazettás egységek

Dupla mennyezetre a DC inverteres kazettás egységek telepítését ajánljuk az alábbi méretekkel: 570 x 570 mm és 840 x 840 mm. A négy levegőkimenet bebiztosítja a levegő egyenletes keveredését a helységben, a lamellák pozíciója beállítható. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard távirányítóval, vagy egy kényelmes fali vezérlővel szabályozhatók. A kazettás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Oldalfali Egységek

A DC inverteres oldalfali beltéri egység két dizájnban kapható. A standard fehér vagy gyöngyházfényű kivitelezés különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatban kapható. A kültéri egységet külön szállítjuk.

HIGH POWER Kültéri Egységek

A professzionális HIGH POWER MULTI SYSTEM komplex megoldást kínál 2 és 9 közötti beltéri egység egy kültéri egységhez való csatlakoztatására. A beltéri egységek széles kínálata különböző belsőterekhez, illetve a használat módjához alkalmazkodik. Az oldalfali / mennyezeti / kazettás / mennyezeti-parapet/csatornás és konzolos beltéri egységek fűtésre és hűtésre használhatók, különböző teljesítményszinten. A beltéri egységeket külön szállítjuk.

MULTI VARIABLE Sorozat
Konzolos egységek

A DC modellsorozat inverteres csatornás egységei alkalmasak a fűtőtest pozícióban való szerelésre. Ideális klimatizálást biztosítanak az irodákban, ahol gyorsan le kell hűteni a levegőt, alacsony zajszint mellett. Természetes az automatikus újraindítás funkció, és a vezérlés standard távvezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Csatornás egységek

A DC modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és más, nagyobb helyiségek klimatizálására. A nagy teljesítmény gondoskodik az erőteljes légáramlásról; a levegő így a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljut. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel.  Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Mennyezeti / PARAPET Klíma

Olyan helyiségekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, a DC modellsorozat inverteres mennyezeti – parapet egységeit javasoljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falakon nincs elég hely, a mennyezet viszont üres. Függőleges helyzetben, radiátorokhoz hasonlóan is beszerelhetők. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű mennyezeti – parapet beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Oldalfali Egységek SPECTRUM

A SPECTRUM oldalfali beltéri egységeket különböző hűtő- és fűtőteljesítménnyel, és két színben –  feketében és fehérben szállítjuk, így a felhasználó tetszés szerint ki tudja választani az igényeinek megfelelő dizájnt. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Oldalfali Egységek FOCUS

Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű FOCUS oldalfali beltéri egységek szerepelnek, így a felhasználó ki tudja választani az igényeinek megfelelő berendezést. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Kültéri Egységek

A flexibilis MULTI VARIABLE egyszerű megoldást kínál 1-5 beltéri egység egyetlen kültéri egységhez való csatlakoztatásához. A beltéri egységek széles kínálata alkalmazkodik a különböző belső terekhez, illetve igényekhez. Az oldalfali/kazettás/mennyezeti- parapet/csatornás és konzolos beltéri egységek hűtésre és fűtésre is alkalmasak, különböző teljesítményszinteken. A beltéri egységeket külön szállítjuk.

Tower Sorozat
Tower Sorozat

A TOWER sorozat egységei egyedülálló megoldást kínálnak a kellemes klíma bebiztosításához nagyobb helyiségekben, mint például éttermekben, konferenciatermekben. Elegáns kivitelezés, hangsúlyos részletek. A LED kijelző a frontlap alatt van, és hátulról átvilágítja azt. A légkondicionáló integrált WiFi modullal rendelkezik, melynek köszönhetően az egység kényelmesen vezérelhető okostelefonról vagy táblagépről.

Kazettás Egységek
UNI DC INVERTER Sorozat

Dupla mennyezetre az UNI DC inverteres kazettás egységek telepítését ajánljuk az alábbi méretekkel: 596 x 596 mm, 840 x 840 mm és 910 x 910 mm. A négy levegőkimenet bebiztosítja a levegő egyenletes keveredését a helységben, a lamellák pozíciója beállítható. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard távirányítóval, vagy egy kényelmes fali vezérlővel szabályozhatók. A kazettás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

UNI SPLIT Sorozat

Dupla mennyezetre történő szerelés esetén az UNI SPLIT modellsorozat kazettás egységeinek széles skáláját javasoljuk.  Négy levegőkimenet biztosítja a levegő egyenletes keveredését a helyiségben, a terelőlamellák pozíciója beállítható. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés standard távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű kazettás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Mennyezeti Egységek
UNI DC INVERTER Sorozat

Olyan helységekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, az UNI DC sorozatot képviselő  inverteres mennyezeti/parapet beltéri egységeket ajánljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falon és a mennyezeten elegendő üres hely van. Függőleges pozícióban, a fűtőtestekhez hasonlóan is felszerelhetők. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata,és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard távirányítóval, vagy egy kényelmes fali vezérlővel vezérelhetők. A mennyezeti/parapet beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

UNI SPLIT Sorozat

Dupla mennyezetre az UNI DC inverteres kazettás egységek telepítését ajánljuk az alábbi méretekkel: 596 x 596 mm, 840 x 840 mm és 910 x 910 mm. A négy levegőkimenet bebiztosítja a levegő egyenletes keveredését a helységben, a lamellák pozíciója beállítható. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard távirányítóval, vagy egy kényelmes fali vezérlővel szabályozhatók. A kazettás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Csatornás Egységek
UNI ON/OFF Sorozat

Az UNI DC modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és nagyobb helységek klimatizálására. A nagy teljesítmény bebiztosítja a levegő áramlását a legtávolabbi sarkakba is. A készülékek egy kényelmes vezérlővel szabályozhatók. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A csatornás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

UNI DC INVERTER Sorozat

Az UNI DC modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és nagyobb helységek klimatizálására.. A nagy teljesítmény bebiztosítja a levegő áramlását a legtávolabbi sarkakba is.  A készülékek egy kényelmes vezérlővel szabályozhatók. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A csatornás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

UNI SPLIT Sorozat

Az UNI SPLIT modellsorozat DC modellsorozatot képviselő csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és más, nagyobb helyiségek klimatizálására. A nagy teljesítmény gondoskodik az erőteljes légáramlásról; a levegő így a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljut. Vezérlés kényelmes fali vezérlővel.  Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

UNI DC INV Kültéri Egységek
Kültéri Egységek R410A

Az UNI DC INVERTER kültéri egységek széles választéka alkalmazkodik a kívánt célteljesítményhez. A kazettás/ mennyezeti- parapet vagy csatornás beltéri egységeket önálló termékek.

Kültéri Egységek UNI SPLIT

Az UNI SPLIT modellsorozat kültéri egységeinek széles skálája a kívánt célteljesítményhez alkalmazkodik. A kazettás /mennyezeti – parapet, vagy csatornás beltéri egységeket külön szállítjuk.

Kondenzációs Egységek
Kültéri Egységek UNI DC INV

Az UNI DC INVERTER kültéri kondenzációs egységek széles skálája alkalmazkodik a kívánt célteljesítményhez. Közvetlen párolgás alkalmazása esetén a New UNI DC Inverter sorozatból meg kell vásárolni a SCMI-01 kommunikációs modult, esetleg a FMD-01, FMD-02 vagy FMD-03 modulokat is.

Kültéri Egységek UNI SPLIT

Az UNI SPLIT kültéri kondenzációs egységek széles skálája alkalmazkodik a kívánt célteljesítményhez. Közvetlen párolgás alkalmazása esetén az UNI SPLIT kültéri egységek sorozatából meg kell vásárolni a SCMI-04 kommunikációs modult, vagy esetleg a FMD-01, FMD-02 vagy FMD-03 modulokat is.

Kültéri Egységek

A légtechnikával kapcsolatos telepítésekhez a kondenzációs egységek modellsorozatát ajánljuk, közvetlen hűtőközeg – párolgással és kondenzátorral hűtött levegővel. A teljesítmény  hűtés/fűtés esetén 14 – 38 kW között van. Fő előnyei: nagyon csendes üzemelés, alacsony fogyasztás és egyszerű telepítés.

SDV4 Kereskedelmi rendszer
Konzolos Egységek

Fűtőtest pozícióban való szerelésre SDV4 inverteres konzolos egységeinket ajánljuk. Ideális klimatizációt biztosítanak olyan irodákban, ahol gyors hűtésre van szükség alacsony zajszint mellett. Természetes a készülékek autorestart funkciója és a vezérlés standard távirányítóval. A konzolos beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Csatorrnás Egységek

Az SDV4 modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és nagyobb helységek klimatizálására. A nagy teljesítmény bebiztosítja a levegő áramlását a legtávolabbi sarkakba is. A készülékek egy kényelmes vezérlővel szabályozhatók. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A csatornás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Csatornás Egységek - levegőellátással

A SDV4 modellsorozatot képviselő inverteres csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és nagyobb helységek klimatizálására. A nagy teljesítmény erőteljes légmozgást garantál. Legnagyobb előnyük az, hogy friss levegőt vezetnek a helységbe, és rögtön le is hűtik azt. A készülékek kényelmes vezérlővel szabályozhatók. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A csatornás beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Csatornás Egységek - magasnyomásúak

Olyan helységekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, az inverteres mennyezeti/parapet beltéri egységeket ajánljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falon és a mennyezeten elegendő üres hely van. Függőleges pozícióban, a fűtőtestekhez hasonlóan is felszerelhetők. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard, vagy egy kényelmes fali vezérlővel vezérelhetők. A mennyezeti/parapet beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Mennyezeti / PARAPET beltéri egységek

Olyan helységekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, az inverteres mennyezeti/parapet beltéri egységeket ajánljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falon és a mennyezeten elegendő üres hely van. Függőleges pozícióban, a fűtőtestekhez hasonlóan is felszerelhetők. Természetes a hőcserélők korrózióellenes bevonata, és a készülékek autorestart funkciója. A készülékek standard, vagy egy kényelmes fali vezérlővel vezérelhetők. A mennyezeti/parapet beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egység egy önálló termék.

Kazettás Egységek - egyutas

Dupla mennyezetre történő szerelés esetén a SDV4 egyutas kazettás egységek modellsorozatot javasoljuk. Ezek az egységek egy beltéri levegőkimenettel és különböző pozíciókra állítható lamellával rendelkeznek. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az újraindítás funkció. Vezérlés távvezérlővel vagy opcionálisan fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű egyutas kazettás beltéri egységek találhatók. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Kazettás Egységek - négyutas

Dupla mennyezetre történő szerelés esetén a SDV4 négyutas kazettás egységek modellsorozatot javasoljuk. Négy levegőkimenet gondoskodik a levegő egyenletes keveredéséről a helyiségben, az egységek ezenkívül különböző pozíciókra beállítható lamellával rendelkeznek. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az újraindítás funkció. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű négyutas kazettás beltéri egységek találhatók. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Oldalfali EgységekKültéri Egységek - SDV4-3P

A SDV4-3P sorozat kültéri egységeinek használata olyan épületekben ajánlott, amelyekben egyszerre kell fűteni és hűteni is. A beltéri egységek működése folyamán hulladékanyagként keletkező hő, illetve hideg a klímarendszer egy másik részében újrahasznosításra kerül. Párhuzamos üzemeltetésnél az üzemeltetési költségek egészen 50 %-kal csökkenhetők.

Kültéri Egységek - modulárisak

A moduláris SDV4F kültéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A beltéri egységek önálló termékek.

Kültéri Egységek - önálló egységek

Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű önálló SDV4 kültéri egységek találhatók. A kültéri egységek támogatják a BMS interfész csatlakoztatásának lehetőségét. A beltéri egységeket külön szállítjuk.

Kültéri Egységek - kis méretűek

A kis méretű SDV4 kültéri egységeket különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A beltéri egységek önálló termékek.

SDV5 Kereskedelmi rendszer
Mennyezeti / PARAPET Beltéri Egységek

Olyan helyiségekbe, amelyek nem rendelkeznek dupla mennyezettel, az SDV5 modellsorozat mennyezeti – parapet beltéri egységeit javasoljuk. Ideális klímaberendezések olyan üzletekbe, ahol a falakon nincs elég hely, a mennyezet viszont üres. Függőleges helyzetben, radiátorokhoz hasonlóan is beszerelhetők. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés  távvezérlővel, vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű mennyezeti – parapet beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Konzolos Egységek

Az SDV5 modellsorozat beltéri konzolos egységeit alkalmasak a fűtőtest pozícióban való szerelésre. Ideális klimatizálást biztosítanak az irodákban, ahol gyorsan le kell hűteni a levegőt, alacsony zajszint mellett. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Természetes az automatikus újraindítás funkció.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Csatornás egységek - levegőellátással

Én egy szövegblokk vagyok. Kattints a szerkesztés gombra a szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Csatornás egységek - magasnyomásúak

Az SDV5 modellsorozatot képviselő nagynyomású csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és más, nagyobb helyiségek klimatizálására. A nagy nyomás gondoskodik az erőteljes légáramlásról; a levegő így a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljut. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Csatornás egységek

Az SDV5 modellsorozatot képviselő csatornás egységek ideális klímaberendezések csarnokok, műhelyek és más, nagyobb helyiségek klimatizálására. A nagy teljesítmény gondoskodik az erőteljes légáramlásról; a levegő így a helyiség legtávolabbi sarkaiba is eljut. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű csatornás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Kazettás egységek - egyutas

Dupla mennyezetre történő szerelés esetén az SDV5 egyutas kazettás egységeket javasoljuk. A kazettákban egy levegőkimenet van, a terelőlamellák pozíciója beállítható. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az automatikus újraindítás funkció. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű egyutas kazettás beltéri egységek szerepelnek. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Kazettás egységek - négyutas

Dupla mennyezetre történő szerelés esetén a SDV5 négyutas kazettás egységek modellsorozatot javasoljuk. Négy levegőkimenet gondoskodik a levegő egyenletes keveredéséről a helyiségben, az egységek ezenkívül különböző pozíciókra beállítható lamellával rendelkeznek. Természetes az antikorróziós bevonatú hőcserélő és az újraindítás funkció. Vezérlés távvezérlővel vagy kényelmes fali vezérlővel.  Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű négyutas kazettás beltéri egységek találhatók. A kültéri egységeket külön szállítjuk.

Oldalfali Egységek

Az SDV5 inverteres oldalfali beltéri egységek különböző hűtési és fűtési teljesítményfokozatokban kaphatók. A kültéri egységek önálló termékek.

Kültéri egységek - modulárisak

A moduláris SDV5 kültéri egységek különböző hűtő- és fűtőteljesítménnyel szerepelnek kínálatunkban. A moduláris kültéri egységekből  legfeljebb 3 darabot lehet összekötni 270 kW teljesítményig. A kültéri egységek támogatják a BMS interfész csatlakoztatásának lehetőségét. A beltéri egységeket önállóan szállítjuk.

Kültéri Egységek - önálló egységek

Kínálatunkban különböző hűtő – és fűtőteljesítményű önálló SDV5 kültéri egységek találhatók. A kültéri egységek támogatják a BMS interfész csatlakoztatásának lehetőségét. A beltéri egységeket külön szállítjuk.

Monoblokk Egységek
Hajó Légkondicionáló

A BOAT sorozat légkondicionáló egységeit kompakt és helytakarékos kivitelezés, és a léghűtéses egységekhez képest nagyobb hatékonyság jellemzi.  A BOAT egységek széles teljesítményskálában kaphatók, 50 Hz és 60 Hz tápfeszültséghez. Magától értetődő a szigetelőanyagok csúcsminőségű kivitelezése és a korróziógátló bevonat, amelyek garantálják a készülék hosszú élettartamát.  Az egységhez fali vezérlő és távvezérlő is tartozik.

Tetőklíma

Komfortos tetőklíma lakókocsiba vagy lakóautóba. Hatékonyan lehűti vagy kifűti az akár 10 méter hosszú gépjárművet, minimális energiafogyasztással és minimális indulóáram felvétellel. Csatlakoztatás egy 220-240V tápforráshoz. Az egység vezérlése wi-fivel, távirányítóval vagy manuálisan lehetséges.

Ablakklíma

Ablakklíma egyszerű megoldást kínál az olyan helyekre, ahol nincs lehetőség a kültéri egység elhelyezésére. Nincs összekötő csövezés.  Az egyik része a hűtendő helyiségbe, a másik része a szabad levegőre kell esnie. Telepítése egyszerű: csak rögzíteni kell egy előre elkészített fém tartókeretben, és biztosítani az áramellátást.

Levegő Párátlanítása

A SINCLAIR párátlanítók az átlagon felüli nedvesség csökkentésére, valamint a páratartalom kívánt százalékának fenntartására szolgálnak helységekben. A párátlanítók használhatók lakószobákban, raktárakban, öltözőkben, fürdőszobákban, stb.. Ezenkívül hatékonyak a falak szárításánál, a pincék kiszárításánál árvíz után, stb.

Helyi Légkondicionálók

Amennyiben nincs lehetősége egy oldalfali klímaberendezés telepítésére, válassza HELYI LÉGKONDICIONÁLÓINK egyikét. A nagy teljesítményű egységek mobilitásuk miatt nagyon sok helyzetben használhatók. Az önálló hűtési, fűtési és párátlanítási funkciók tovább bővítik a felhasználási lehetőségeket. Az IP24 védelemnek és a kiegészítő tartozékoknak köszönhetően az AK-15P egységek kültéri használatra is alkalmasak. A zaj egyszerűen az ajtó mögött marad.

Hőszivattyúk
VízmelegítőkMonoblokk Egységek

A SMH inverteres hőszivattyú monoblokk típusú, tehát csak kültéri egységet tartalmaz. A modern, kétfokozatú, fordulatszám-vezérelt kompresszornak köszönhetően alacsony hőmérsékleteknél is bebiztosítható a nagy hatékonyság. Magas hőmérsékleteknél a hőszivattyú a fordulatszám-vezérlésnek köszönhetően csökkenteni tudja teljesítményét.

A vezérlőrendszernek köszönhetően a hőszivattyú paramétereit megváltoztathatóak, hogy megfeleljenek a konkrét épület igényeinek. A vezérlőrendszer lehetővé teszi a kilépő hőmérséklet többféle szabályozását hűtésnél és fűtésnél egyaránt. Az egység egy könnyen áttekinthető, szövegábrázolással ellátott vezérlőpanel segítségével vezérelhető, így más típusú egységekkel ellentétben nincs szükség a paraméterkódok komplikált kikeresésére.

Önálló Víztárolók

A hőszivattyú optimális teljesítményéhez fontos egy megfelelő víztároló használata. A SINCLAIR víztárolók és tartályok széles skáláját kínálja a meleg használati víz tárolására, amelyeket előzőleg optimalizáltak a hőszivattyúhoz való használatra.

S-THERM+ 2 Kültéri Egységek

A S-THERM+ sorozat kimondottan hűvös éghajlathoz volt kifejlesztve. Az üzemeltetési tartomány egészen a -20°C környező hőmérséklet értékig terjed. A sorozat alapfilozófiája a következő: minden fűtési igény tökéletes kielégítése a fagyos tél folyamán, és egy hűtőfunkció alkalmazásának lehetősége a forró nyári és őszi napokon.  Az EVI Scroll kompresszor párafecskendező funkciója hozzájárul a gazdaságos üzemeléshez. A kétfokozatú hűtőkör jelentősen növeli a hatékonyságot, és  fűtés üzemmódban is növeli az egység teljesítményét. A S-THERM+ sorozat egységei könnyedén elérik akár a 60°C kilépő vízhőmérsékletet is.

S-THERM+ 2 Beltéri Egységek

A S-THERM+ sorozat kimondottan hűvös éghajlathoz volt kifejlesztve. Az üzemeltetési tartomány egészen a -20°C környező hőmérséklet értékig terjed. A sorozat alapfilozófiája a következő: minden fűtési igény tökéletes kielégítése a fagyos tél folyamán, és egy hűtőfunkció alkalmazásának lehetősége a forró nyári és őszi napokon.  Az EVI Scroll kompresszor párafecskendező funkciója hozzájárul a gazdaságos üzemeléshez. A kétfokozatú hűtőkör jelentősen növeli a hatékonyságot, és  fűtés üzemmódban is növeli az egység teljesítményét. A S-THERM+ sorozat egységei könnyedén elérik akár a 60°C kilépő vízhőmérsékletet is.

S-THERM 3 Egységek

Az elkövetkezendő fűtési szezonokra piacra vezetjük a S-THERM hőszivattyú harmadik generációját, amely része az Új zöld és Az otthon melege támogatási programoknak. Az új generációra is jellemző a split kivitelezés, és fűtésre tervezték, elsősorban olyan épületekhez, ahol a fűtőrendszer főleg padlófűtésen alapul. Az egységek felépítése lehetővé teszi az épületek fűtőtestekkel történő fűtését, de a kilépő víz hőmérséklete legfeljebb 55 °C lehet. Adva van a vízmelegítés lehetősége is. A hőszivattyút hűtésre is lehet használni, a kondenzációs hőmérsékletnél magasabb hőfokú hűtővízzel. Ajánlatos például a hőszivattyút egy hűtőmennyezettel kombinálni.

Chillerek, Fan Coil Egységek
Kétcsöves, Háromsoros Csatornás Egységek

Kétcsöves, háromsoros csatornás fan coil egységek, gazdaságos egyirányú ventilátormotorral, a statikus nyomás beállítási lehetőségei: 12, 30 és 50Pa.

Csatornás Egységek

A SINCLAIR termékek fan coil típusú, SF egységei elsősorban ventilátorból (Fan) és hőcserélőből (Coil) állnak. Ezek az csatornás egységek tartozékait képezik. A hőcserélőbe meleg/hideg víz áramlik, és továbbadja ezt a hőt/hideget a helységből beszívott levegőnek. A melegített/hűtött levegő ezután visszaáramlik a helységbe, és beállítódik a kívánt hőmérséklet.

Négyutas, Négycsöves Kazettás Egységek

A négycsöves, négyutas kazettás fan coil egységek önálló hűtő- és fűtő áramkörrel rendelkeznek. A kondenzvíz elvezetését szivattyú biztosítja. A csomagban távirányító is van.

Négyutas, Kétcsöves Kazettás Egységek

A négyutas, kétcsöves kazettás fan coil egységek gazdaságos egyirányú ventilátormotorral és a kondenzvíz elvezetésére szolgáló szivattyúval rendelkeznek. A csomagban távirányító is van.

Kazettás Egységek

A SINCLAIR termékek fan coil típusú, SF egységei elsősorban ventilátorból (Fan) és hőcserélőből (Coil) állnak. A kazettás egységhez egy kondenzvíz-szivattyú és kiegészítő elektromos fűtőtest is tartozik. A hőcserélőbe meleg/hideg víz áramlik, és továbbadja ezt a hőt/hideget a helységből beszívott levegőnek. A melegített/hűtött levegő ezután visszaáramlik a helységbe, és beállítódik a kívánt hőmérséklet.

Kétcsöves Mennyezeti / PARAPET Egységek

Kétcsöves, mennyezeti – parapet fan coil egységek, gazdaságos egyirányú ventilátormotorral, vízszintes vagy függőleges beszerelés.

Kétcsöves Oldalfali Egységek

A kétcsöves oldalfali fan coil egységek egyirányú ventilátormotorral és beépített 3-utas szeleppel rendelkeznek. A csomagban távirányító is van.

MODULÁRIS CHILLEREK

A Sinclair moduláris chillerek DC inverter kompresszorral rendelkeznek, felhasználható kapacitásuk külön-külön 30 kW, 60 és 90 kW. A moduláris összeköttetés által elérhető akár az 1040 kW kapacitás is.

MINI CHILLEREK

A Sinclair DC inverteres Mini chillereket modern dizájn és szerkezet jellemzi. A hidraulikus modul a kültéri egység részét képezi. A levegőt hőszivattyú hűti le, ezért nincs szükség hűtőtoronyra a kondenzációs oldalon.

Kifutott Termékek

Amennyiben nem találja a keresett terméket, kérjük tekintse meg a Sinclair kifutott termékeinek listáját.

>>> IDE KATTINTVA <<<