Rólunk

KLÍMA TERVEZÉS, SZERELÉS, BEÉPÍTÉS, KARBANTARTÁS:
MINDEN TÍPUSÚ KLÍMA SZERVIZELÉSÉT, TISZTÍTÁSÁT, KARBANTARTÁSÁT ÉS JAVÍTÁSÁT VÁLLALJUK!

BUDAPEST ÉS 100 KM ES KÖRZETÉBEN, JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE, FEJÉR MEGYE, KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE, BÁCS-KISKUN MEGYE, GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYE, HEVES MEGYE!

Beszerelés szakképzett szerviztechnikusaink által, így biztosítható a megfelelő garancia! Cégünk több éve foglalkozik klíma- és légtechnika berendezések szerelésével, és forgalmazásával. Felkészült, szakképzett zöldkártyás szerelői csapattal, legkielégítőbb modern felszereléssel és kiváló referenciákkal rendelkezünk!

Üzletünkben forgalmazott klímakészülékek kiválasztásakor legfőbb célunk az energia, és környezetbarát klímakészülékek bemutatása. Az Inverteres klímakészülékek + 40% energiamegtakarítást jelentenek.

  • MINŐSÉG
  • MEGBÍZHATÓSÁG
  • SZAKÉRTELEM
  • BEÉPÍTÉS
  • KARBANTARTÁS
  • JAVÍTÁS

10 év
tapasztalattal

Professzionális kivitelezés
Budapesten és környékén

AC

KLÍMA SZOLGÁLTATÁSAINK

MIBEN VAGYUNK MÁSOK?

Az évek során önállóan, illetve alvállalkozásban végzett kivitelezéseknek és karbantartásoknak köszönhetően gépismeretünk széles körűen egyedülálló.

Épületgépész mérnök munkatársaink szakértő tevékenysége nagymértékben segíti mind a saját, mind a megrendelőink munkáját. A kivitelezői tevékenységet minden esetben műszaki tervek alapján végezzük, ezeket a munkákat tervező irodák segítik.

A megrendelők által elvárt magas szakmai színvonal folyamatos tartását a beszállítóinkkal, partnereinkkel (külföldi, belföldi) kialakult jó kapcsolatrendszerünknek köszönhetően a jövőben is biztosítottnak látjuk.

Cégünk rendelkezik egy olyan felelősségbiztosítással, amelynek tartalma biztosítja a megrendelőt arról, hogy munkavégzés, illetve karbantartás során az általa okozott károkat megtéríti. Szakembereink rendelkeznek a Magyarországon kötelezővé tett arcképes zöldkártya igazolvánnyal.

Szolgáltatási tevékenységünk az általunk forgalmazott világszínvonalú termékek (klíma, légtechnika) mellett magas színvonalú kivitelezői munkával és rendszeres klíma karbantartás szerződésekkel egészül ki.

100%

SEGÍTŐKÉSZSÉG

100%

MUNKAVÉGZÉS

100%

ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG

AMIRE BÜSZKÉK LEHETÜNK

10+Év tapasztalat
1000+Elégedett ügyfél
700+Elérhető termék
5Csillagos értékelés

VÉLEMÉNYEK

AMIT ÜGYFELEINK MONDTAK RÓLUNK

Mária Illés Behányné

„Szuper, megbízható csapat! Csak ajánlani tudom! Segítőkész, hozzáértő vezető, aki telefonon minden kérdésünkre készségesen válaszolt. Pontos, gyors, ügyes szerelőcsapat, akik pontosan érkeztek, nagy hozzáértéssel, a legkisebb felfordulást sem okozva, nagyon precízen szereltek. Valóban nem volt „rejtett költség”, minden a megbeszéltek szerint alakult! Köszönjük a munkájukat!”

Tibor Hajdu

„Teljesen megérdemli a Kiváló, 5 csillagos minősítést! Főszezonban a rendelés után két nappal megcsinálták a szerelést és tökéletes, szép munkát végeztek korrekt áron. Üde színfolt a mai hazai állapotokban. Gyors, pontos, profi munka, szorgalmas, kedves, udvarias szerelő csapat és korrekt tulajdonos.”

Judit Békési

„Megbízható szerelő, pontos, nagy szakértelemmel, segítőkészség a vezető részéről”